• angleški,english
 O nas

Priznana blagovna znamka v regiji

S več kot 45-letnimi izkušnjami je Gorenje Keramika vodilno podjetje na domačem trgu in eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov na trgih v regiji srednje in vzhodne Evrope.

Širok izbor izdelkov

Gorenje Keramika je podjetje za razvoj, proizvodnjo in distribucijo keramičnih ploščic. Prodajni asortiman obsega: talne in stenske ploščice vključno z dekoracijo (sredinski dekorji, listelli, mozaiki) za oblaganje površin notranjih prostorov in mrazoodporne porcelanske ploščice (t.i. 'gres porcellanato') primerne za najzahtevnejše pogoje v notranjih in zunanjih prostorih.

Razvojna usmeritev

Razvoj podjetja je usmerjen v zadovoljstvo kupcev in tehnološke inovacije. S takšnim pristopom si Gorenje Keramika utrjuje prepoznavnost ter krepi konkurenčnost na ciljnih trgih.

V zadnjih treh letih smo v Gorenje Keramika investirali v najsodobnejše tehnologije v proizvodnji keramičnih ploščic. Zato vam novi katalog izdelkov Gorenje Keramika ponuja moderen prodajni asortiman, ki je namenjen nenehnemu izboljševanju in zadovoljevanju najzahtevnejših potreb trga in kupcev.

Trajnostni razvoj

Zavezanost podjetja varovanju in ohranjanju okolja izhaja iz prepričanja, da je trajnostni razvoj obveznost za vse nas.

Zelene ploščice Gorenje Keramika pomenijo našo zavezanost trajnostnemu razvoju okolja, prisotno v vsakem izdelku in vseh fazah proizvodnje, vključno z distribucijo in življenjskim ciklom izdelka.